Reviews

10.0/10 8 reviews


10.0/10
“Vaartocht over de Linge met een 16 persoonssloep ”
Lingesloep (16pers) | Yvonne Meijer | 24 September 2020
Deze sloep gehuurd met 6 personen zodat er ruimte genoeg was om afstand te houden
Het was prachtig weer dus iedereen heeft genoten van een mooie tocht
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10.0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10.0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10.0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10.0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10.0/10
Read more

10.0/10
“Capella eerste vaar ervaring”
Capella (Pedro Solano 33) | Paul De Bilde | 24 September 2020
Na uitstekende vaaropleiding van 2 uur door heel goede leermeester ,hebben we 4 dagen genoten van o ze boot in het begin wat onwennig aan het roer maar na enkele uren varen viel alles in zijn plooi ,met alle comfort aan boord (2 apparte slaapkamers met elk eigen wasgelegenheid en wc ,prima keukentje en zitplaats ,ruim dek enz.)waren we meer dan tevreden ,
Ook dank aan Jan en zijn personeel voor de goede ontvangst ,we tellen nu al af naar volgend jaar !?
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10.0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10.0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10.0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10.0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10.0/10
Read more

10.0/10
“Supercomplete boot”
Majoris (Renal 40) | Dirk van der Zwaan | 16 September 2020
We hebben 2 heerlijke weken gehad op de Majoris, Zeeland en Brabant weer helemaal gehad. Wat de Majoris zo fijn maakt is dat de toiletten en douches gescheiden zijn. Ook maakten we dankbaar gebruik van het feit dat er altijd warm water is, ook als we nog niet gevaren hadden.
In de koudere ochtenden de stuurstand verwarming aan, lekker kopje thee erbij en wat was het genieten!
Jan en Alijda, bedankt!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10.0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10.0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10.0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10.0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10.0/10
Read more

10.0/10
“Fijn en ruim schip.”
Royal (Pacific Allure 155) | F. Beentjes | 16 September 2020
We hebben een week op de Royal mogen genieten van een prachtige vaartocht door Nederland. Ondanks de grootte toch een heel handzaam schip en echt een aandachtstrekker in elke haven. Ook fijn dat er altijd warm water aan boord is om te douchen, ook morgens. We komen graag terug!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10.0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10.0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10.0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10.0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10.0/10
Read more

10.0/10
“Midweek augustus ”
Capella (Pedro Solano 33) | Hans en Nelleke | 15 September 2020
We zijn weer heerlijk een midweek met de Capella weggeweest richting Brabant en is weer uitstekend bevallen.
We kijken weer uit naar de volgende keer.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10.0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10.0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10.0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10.0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10.0/10
Read more

10.0/10
“Capella vakantie ”
Capella (Pedro Solano 33) | Eveline de wit | 14 September 2020
Nav een week varen met de Capella hebben wij besloten zelf een boot aan te schaffen. Dankzij Huibers hebben wij een fantastische week ervaren! Het water heeft ook ons getrokken mede door de ervaring die we opgedaan hebben op de Capella.
Bijgaand een foto van onze nieuwe aanwinst.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10.0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10.0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10.0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10.0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10.0/10
Read more

10.0/10
“Midweekje genieten met de Geminus”
Geminus (Valkkruiser Content 1300) | Ruud Harlaar | 3 September 2020
Met het gezin een midweekje wezen varen met de Geminus.
Een prachtig ruim schip voorzien van alles wat je maar nodig hebt. De tent maakt dat je aanzienlijk veel ruimte boven hebt. Ondanks de storm van dinsdag een heerlijke week gehad. Zelfs heerlijk gevaren met die wind.
Ik kan niet wachten tot volgend jaar om weer te gaan varen met de vernieuwde Geminus!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10.0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10.0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10.0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10.0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10.0/10
Read more

10.0/10
“Onverwachte upgrade”
Geminus (Valkkruiser Content 1300) | Ruud Harlaar | 3 September 2020
Na al eerder met een van de zusterschepen van de Haedi gevaren te hebben weer geboekt bij Jan en Alijda voor een midweekje ultiem genieten.
Door een onverhoopt echnisch mankement was te Headi niet te varen op de maandag. 's Morgens kregen we een telefoontje met het' vervelende' nieuws dat we een upgrade kregen qua schip. De Lucida zou het worden. Jan en Alijda... Wat een feest was dit. Een pracht schip vol extra's en onverwacht aanzienlijk meer ruimte aan boord. Een heerlijke weekje gevaren met dit pareltje van de vloot. Zoals altijd alles tip top in orde van het begin tot het einde van de vakantie. Voor mijn vriendin de eerste keer maar zeker niet de laatste keer dat we een schip gehuurd hebben bij Jan en Alijda.
Nogmaals bedankt lieve mensjes voor deze prachtige vakantie!!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10.0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10.0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10.0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10.0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10.0/10
Read more