Introducing the Liberty: onze nieuwste aanwinst in de vloot!

20 February 2023

Wij zijn trots dat wij vanaf dit jaar een prachtige Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan (Long Top) aan onze verhuurvloot toe hebben kunnen voegen. Vanaf begin dit jaar is dit motorjacht met de naam ‘Liberty’ beschikbaar voor verhuur. Dit stijlvolle en comfortabele jacht is onlangs gebouwd in 2021 en heeft alles in huis voor een luxueuze en onvergetelijke vaarvakantie.

Met vier vaste slaapplaatsen verdeeld over twee hutten, een aparte douche en toilet en een luxueus uitgeruste keuken, zal de Liberty u zeker niet teleurstellen. De slimme indeling en praktische voorzieningen, zoals brede gangboorden, boeg- en hekschroef en een breed zwemplateau langs de achterkant, maken het schip ideaal voor een ontspannen verblijf op het water. Het water gedruis van uw vaarweg die zich weer opvult beleeft u net wat intenser met een motorjacht met open kuip. Daarnaast zit u in de kuip op vrijwel gelijke hoogte als de andere havengasten die af en toe over de aanlegsteigers voorbij lopen. De gezelligheid van het haven vertier is letterlijk wat dichterbij! Verder kunt u op dit jacht met de ‘long top’ de schaduw maar ook de zon opzoeken en zorgt de aparte verwarming en verlichting voor comfort en sfeer op de frissere momenten. 

Laat u verrassen door de Liberty en beleef een onvergetelijke vaarvakantie! Wilt u meer informatie over de Liberty en in welke periode u een Linssen yacht kunt huren? 

Bekijk Linssen Grand Sturdy
Back to overview