Bent u al bekend met ons cabrio huurboot de ‘Borealis’?

6 February 2020

Deze Valkkruiser Sport 850 is een schip met cabrio-dak, dat betekend dat tijdens zomer 2020 het volledige dak open kan voor een lekker koele bries, zonnige tint en groots uitzicht. Ideaal om de vrijheid op te ervaren!

Ga op ontdekking  en bekijk het huurschip via ons 360° graden foto-album.

Deze Valkkruiser Sport 850 is een schip met cabrio-dak, dat betekend dat tijdens zomer 2020 het volledige dak open kan voor een lekker koele bries, zonnige tint en groots uitzicht. Ideaal om de vrijheid op te ervaren!

Dit schip staat tevens bekend om haar hele lage doorvaarthoogte en geringe diepgang van slechts 0,80 m. diep. Hierdoor kunt u vrijwel onder alle gangbare bruggen door en vaart u met het uiterste gemak een vaartocht door de binnensteden.

Bijkomend voordeel is dat door de uitvoering van deze Valkkruiser de bedden wat langer zijn dan in vergelijkbare schepen.

Op deze pagina kunt u meer lezen over deze motorboot en de boot huren of neem direct contact op met Jan Huibers!

Deze motorboot huren
Back to overview